• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Stopper på landsholdet efter farens fyring

Foto: Getty Images

Kenan Kodro vil ikke længere optræde for Bosnien-Herzegovina. Det meddeler han, få dage efter at hans far blev fyret som landstræner.

Af Victor Risager

Det er mildest talt kaotiske tider for det bosniske fodboldlandshold. Den seneste tid har været præget af konflikter mellem forbundet og nøglespillere samt dårlige resultater.

Det kostede Meho Kodro jobbet som landstræner i slutningen af sidste uge, og nu har hans søn, den tidligere FC København-angriber Kenan Kodro, valgt at stoppe som spiller på landsholdet.

Det meddeler sidstnævnte selv i et opslag på Instagram.

"Glad og stolt over syv smukke år med at spille for landsholdet! Tak til alle, der var med til at gøre mine drømme til virkelighed, og tak til mine holdkammerater, trænere og alle andre, som jeg har haft den ære at arbejde sammen med i alle disse år."

"Det er aldrig let at sige farvel, men i dette øjeblik, mens lederne af forbundet ødelægger fodbold i Bosnien-Herzegovina, har jeg besluttet at sige farvel til landsholdet. Jeg ønsker alle dem, der har landsholdet i deres hjerter, stor succes i fremtiden," skriver Kenan Kodro.

Kenan Kodro, 30 år, står noteret for 15 kampe for Bosnien-Herzegovina med to mål til følge. At han blev udtaget senest, hvor faren Meho var landstræner, skabte stor debat i landet, og Meho Kodro måtte forsvare udtagelsen.

- Hvorfor ikke udtage ham, når han spiller godt? Jeg har ikke rigtig noget at sige om det her emne, som jeg ikke allerede har sagt. Nogen af jer har sikkert børn, og Kenan er min søn, som jeg elsker mere end noget andet i verden. Kenan vil spille så meget, som han fortjener. Jeg er her nu, og det er vi begge, så derfor vil vi arbejde sammen, sagde han dengang.

Til daglig nyder Kenan Kodro stor succes i ungarske Fehervar, hvor han står noteret for 36 mål i 78 kampe.