• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Stor succes: Nu er Zorniger i spil til nyt job

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Alexander Zorniger kan være på vej videre fra Apollon Limassol til den belgiske liga.

Af Victor Risager

Alexander Zorniger nyder i øjeblikket stor succes med Apollon Limassol i Cypern, hvor tyskeren er millimeter fra at sikre mesterskabet, og succesen er tilsyneladende blevet bemærket andetsteds.

Den belgiske traditionsklub Standard Liege leder således efter en ny cheftræner, og i den forbindelse bliver Alexander Zorniger nu nævnt. Det er mediet SudInfo, der melder, at den tidligere Brøndby IF-træner er i spil til jobbet.

Flere andre er også i spil til jobbet, lyder det dog.

Den norske træner Ronny Deila, der aktuelt står i spidsen for New York City FC, nævnes som et varmt emne, ligesom tyske Thomas Letsch fra Vitesse også skal være på blokken hos Standard Liege.

Standard Liege er en klub med store traditioner og har hele 10 gange vundet det belgiske mesterskab, mens de 13 gange har fået sølv. De seneste sæsoner har imidlertid ikke været gode, og i den indeværende sæson har de været tættere bunden end toppen.

Alexander Zorniger, der foruden Brøndby IF har været træner hos RB Leipzig og VfB Stuttgart, har kontrakt med Apollon Limassol frem til sommeren 2023.