Video : Tipsbladet
Generelle

Succestræner flirter med danske klubber

KI Klaksviks cheftræner understreger endnu engang, at han godt kunne tænke sig et skifte til Danmark på et tidspunkt.

- Jeg vil gerne fortsætte i udlandet, så vi sigter efter Danmark først. Vi må se, hvad der sker.

Sådan sagde den norske træner Magne Hoseth, der med KI Klaksvik har udøvet mirakler i denne sæson, for en lille måned siden til TV 2 Norge, og den udtalelse skabte en del overskrifter i færøske medier.

Udtalelsen får det således til at lyde som om, at Magne Hoseth er på vej til en dansk klub.

Men sådan hænger det ikke sammen. Og nu uddyber den tidligere FC København-profil sin udtalelse i et interview med podcasten RB-sporten, hvor han dog også understreger sin interesse for et skifte til Danmark.

- Jeg glemte et "hvis". 20 sekunder efter, at jeg havde afsluttet interviewet…fik jeg naturligvis at vide af pressechefen i klubben, at de færøske medier havde skrevet om, at jeg var på vej til Danmark. Det er jeg ikke.

- Jeg tænker, at hvis jeg flytter hjem (til Norge, red.) nu, så bliver jeg hjemme. Nu har jeg skabt mig et navn, og måske bruger jeg det til at komme til Danmark. Dansk fodbold har altid fascineret mig, så det er ingen overraskelse for dem, der sidder i Klaksviks bestyrelse. Men der sker ikke noget lige nu, siger Magne Hoseth.

Den 43-årige nordmand fortæller desuden, at han ved, at han står på listen i nogle klubber. Om det også tæller nogle klubber i Danmark, melder historien dog intet om.

KI Klaksvik har været en af sæsonens store sensationer i europæisk fodbold. Den færøske klub slå både Ferencvaros og BK Häcken ud af kvalifikationen til Champions League, omend klubben til sidst havnede i Conference Leagues gruppespil.