• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Svarer på danskerrygter: Alle har en pris, ikke?

Foto: Getty Images

Preston North End-bossen erkender, at alle spillere har en pris, heriblandt Emil Riis Jakobsen.

Af Victor Risager

Emil Riis Jakobsens var en af de helt store profiler i Preston North End i fjor med 20 sæsonscoringer, og sådanne præstationer kaster oftest interesse af sig. Det har det også gjort i danskerens tilfælde.

Middlesbrough er interesserede, kunne flere medier skrive tirsdag, og det fik Preston North end til at meddele, at man ikke har fået et godt nok endnu.

Tirsdag aften var klubben også i aktion mod Rotherham, og efterfølgende blev cheftræner Ryan Lowe forholdt rygterne om Emil Riis, og om danskeren eventuelt har anmodet om et skifte denne sommer. 

- Alle folk har vel en pris, har de ikke? Alle i fodboldverdenen har en pris. Ingen af mine spillere er til salg, medmindre prisen, klubben og jeg sætter, betales, og det er tilfældet for enhver spiller, heriblandt Emil Riis, sagde Ryan Lowe ifølge LancsLive og tilføjede:

- Så klubben har udtalt sig, men det så ikke ud til (at Riis ville være andetsteds) i aftenens kamp, gjorde det? Han kom på banen, havde et par chancer og scorede næsten. Han er en god dreng og blev ikke valgt til startopstillingen i aften af taktiske årsager. Ingen andre grunde. Han har det fint, og hvis der sker noget, vil du være den første til at få det at vide, er jeg sikker på.

Samtidig havde cheftræneren udelukkende rosende ord til overs for sin danske angriber.

Emil Riis Jakobsen, 24 år, kom til Preston fra Randers FC for godt 10 millioner kroner for to år siden. Han har tre år tilbage af sin kontrakt med den engelske klub. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.