Tidligere FCK-talent klubløs på fjerde måned
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Generelle

Tidligere FCK-talent klubløs på fjerde måned

Tidligere FC København-talent befinder sig på et svært sted i karrieren.

Som blot 16-årig tog den svenske offensivspiller Henrik Bellman turen over Øresund, da han skiftede fra Helsingborgs IF til FC København, og der var store forventninger til Bellman, der på det tidspunkt blev regnet som et meget stort talent.

De forventninger har den nu 24-årige offensivspiller ikke formået at indfri, og aktuelt balancerer Bellmans karriere på en knivsæg. 

30. juni sagde svenskeren farvel til Anderlecht, hvor han aldrig var i nærheden af førsteholdsfodbold, og det er ikke lykkedes ham at hitte en ny klub, hvorfor det tidligere FCK-talent nu er arbejdsløs på fjerde måned. Han døjer desuden med en knæskade. 

Det er naturligvis bekymrende for Henrik Bellman, der i kraft af sin alder ikke har råd til at spilde tiden. Offensivspilleren skal håbe, at han kan genfinde de samme takter, som han viste i Östersund, der hentede ham i FC København i 2018. Her opnåede Bellman 71 førsteholdskampe - de fleste af dem i Sveriges bedste række.

Henrik Bellman nåede aldrig at spille en officiel førsteholdskamp for FC København, men han optrådte blandt andet for "løverne" i UEFA Youth League i 2016 på et hold med navne som Jonas Wind, Nikolas Nartey og Morten Hjulmand.