Foto: Imago
Generelle

Tidligere SL-angriber ophævet: Nul mål siden 2022

Han var en flittig målscorer for Esbjerg fB - nu er Adrian Petre målløs og arbejdsløs.

Adrian Petre var en habil målscorer for Esbjerg fB, som han tørnede ud for fra 2017 til 2020. Nu er gassen gået noget af ballonen for den rumænske angriber, der fylder 26 om godt en måned.

Siden i sommer har Petre tørnet ud for FC Hermannstadt i den bedste rumænske række, men nu meddeler klubben, at man har ophævet kontrakten med den tidligere Superliga-angriber.

Adrian Petre spillede sin sidste kamp for FC Hermannstadt den 7. december, da han gik målløs fra en pokalkamp mod Chindia.

Angriberen scorede ikke et eneste mål i de fem kampe, han nåede at spille for Hermannstadt i efterårssæsonen, og han scorede heller ikke en eneste gang for græske APO Levadikos, som han tørnede ud for, inden han vendte hjem til Rumænien. Man skal derfor halvandet år tilbage for at finde Adrian Petres seneste fuldtræffer.

I Esbjerg fB kunne rumæneren som nævnt bryste sig af et ganske pænt scoringsgennemsnit. I 82 kampe for vestjyderne noterede han sig for 29 kasser.

Nu kan Petre erhverves kvit og frit, men der er næppe stor rift om den tidligere EfB-angriber, hvis karriere er gået stødt ned ad bakke de seneste år.