Video : Tipsbladet
Generelle

Tjener kassen: Tidligere SL-spiller til Armenien

Tidligere FC Nordsjælland- og AaB-spiller tager et overraskende skifte til Armenien.

Armensk fodbold er normalt ikke det store trækplaster for nordiske spillere, men nu har en tidligere Superliga-spiller valgt at tage turen til Armenien og klubben FC Noah.

Den drejer sig om den forhenværende FC Nordsjælland-midtbanemand Gudmundur Thorarinsson, der efter at have sagt farvel til græske OFI Kreta har valgt at tage turen til Armenien for at tørne ud for vicemestrene.

I FC Noah er ambitionerne høje, efter at rigmanden Vardges Vardanyan købte klubben sidste år. Han vil tage Noah hele vejen til Champions League, og der er tilsyneladende gode penge at tjene i klubben.

- Jeg må indrømme, at jeg ikke vidste noget om fodbold i Armenien, men jeg har lært det bedre at kende efter min snak med klubben. Det var også det klart bedste tilbud rent økonomisk, som jeg havde på bordet, siger Gudmundur Thorarinsson til Visir. 

Gudmundur Thorarinsson tørnede ud for FC Nordsjælland fra 2014 til 2016, og han gjorde det fornuftigt i Farum, hvor han nåede at have Olafur Kristjansson og Kasper Hjulmand som cheftrænere. 

Midtbanespilleren har dog ikke meget pænt at sige om de to år i FCN.

- Jeg er 100 procent ked af, at jeg tog til FC Nordsjælland. Det var bare en dum beslutning.

- Det var bare et unødvendigt skridt, for jeg var ung og havde gjort det rigtig godt i Sarpsborg, som var min første professionelle klub. Jeg havde også spillet rigtig godt på U21-landsholdet, men så tog jeg til FC Nordsjælland uden at kende klubben helt.

- Der var ingen fans, og Olafur Kristjansson var meget besværlig. Det var bare en meget svær tid. Jeg er heldigvis nået dertil i livet, hvor jeg kan se, hvad jeg lærte af den tid, men det kunne jeg ikke dengang, sagde Gudmundur Thorarinsson i et interivew med et islandsk medie i 2022. 

Islændingen har faktisk også et kort ophold i AaB på CV'et. I foråret 2022 spillede islændingen seks kampe for nordjyderne. Han har også tørnet ud for klubber som Rosenborg, IFK Norrköping og New York City.