Generelle Kenneth Jensen

Topklubber jagter 15-årigt brasiliansk supertalent

Foto: Getty Images

Brasiliansk supertalent er på radaren i alle de store klubber.

Af Kenneth Jensen

Han er kun 15 år, men allerede nu flokkes de største klubber i verden om brasilianske Endrick.

Palmeiras-angriberen er blevet scouted af alle de største klubber og er netop blevet kåret til den mest værdifulde spiller i turneringen "Copinha" for U20-hold, ligesom han scorede turneringens. Han spillede mod spillere, der er en del ældre, og alligevel blev det masser af scoringer i turneringen. 

Chelsea, Manchester City, Liverpool og Manchester United er allerede interesserede, men der er også kamp fra klubber som Barcelona, Real Madrid, Paris Saint-Germain og Bayern München. Med andre ord: Alle de største klubber i verden. Det skriver Sky Sports.

Endrick, som Tipsbladet har talt med ekspert Peter Arnholdt om, har altid været fan af Real Madrid, men om spanierne kan snyde de andre store klubber, må man vente og se.

Først når Endrick fylder 16 år, kan han lave en forhåndsaftale med en klub, og så kan han, når han fylder 18 år, forlade Brasilien for at skifte til en udenlandsk klub.

Palmeiras skal dog først blive enige om en pris for angriberen, og ifølge Sky Sports kan det sagtens løbe op i mange millioner kroner, når han til sommer fylder 16 år. Mediet skriver, at den brasilianske klub ser angriberen som et talent, der kan ende med at blive lige så god som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Derfor er han lige nu prissat til 300 millioner kroner, og den pris kan sikkert stige, hvis han fortsætter opturen det næste halve år.

Palmeiras endte med at vinde Copinha med en finalesejr på 4-0 over Santos. 

Herunder kan du se et af de mål, Endrick har lavet i turneringen.