Uenige om 15 millioner kroner

Foto: Getty Images

Benfica og Slavia Prag er et stykke fra hinanden i forhandlingerne om Alexander Bah. Alt imens spøger to Premier League-klubber i kulissen.

Hvis Alexander Bah tjekker telefonen lidt oftere end normalt i øjeblikket, er der ikke noget at sige til det.

Den danske landsholdsspillers fremtid afgøres i de kommende uger og måneder, ja måske endda i de kommende dage.

For der er ligesom i januar betydelig interesse for den tidligere SønderjyskE-spiller.

Den portugisiske storklub Benfica er i forhandlinger med Slavia Prag om den 24-årige højre back, der netop er blevet kåret som den bedste forsvarsspiller i den tjekkiske liga. 

Og hvor meget skal man så betale for den bedste forsvarsspiller i Tjekkiet? Det er Slavia Prag og Benfica ikke helt enige om.

Ifølge Tipsbladets oplysninger vil Slavia Prag have i omegnen af 10 millioner euro - 75 millioner kroner - for Alexander Bah, der har en kontrakt frem til 2025, men Benficas bud er "kun" på 60 millioner kroner, og portugiserne vil nødigt strække sig længere. 

Slavia Prag har tidligere solgt spillere særdeles dyrt, og man er næppe interesseret i at give større rabatter, nu hvor mesterskabet i Tjekkiet går til provinsklubben Viktoria Plzen.

Dermed er der altså lige nu 15 millioner kroner, der adskiller de to klubber fra en aftale. Nu er spørgsmålet, hvem der blinker først ved forhandlingsbordet.

Benfica er lige nu den varmeste bejler til Alexander Bah, man danskerens navn er ifølge Tipsbladets oplysninger også på blokken i andre ligaer.

Konkret er den interesse, der længe har været fra flere klubber i England, ved at blive mere seriøs, og det kan ende med at få indflydelse på kampen om den attraktive dansker.

Der er udsigt til nogle meget spændende dage og uger for den tidligere Superliga-profil. 

Alexander Bah har i denne sæson scoret seks mål og lavet 12 assists for Slavia Prag.