Video : Tipsbladet
Generelle

West Brom sætter Zohore til salg: Vi skal være kloge på transfermarkedet

Kenneth Zohore tager med stor sandsynlighed ikke turen op i Premier League med West Bromwich.

West Bromwich betalte Cardiff i omegnen af 66 millioner kroner for Kenneth Zohore i sommer, men den danske angriber har ikke ligefrem været nogen succes på The Hawthorns.

Han spillede blot 651 Championship-minutter i den forgangne sæson, hvor West Brom spillede sig op i Premier League, og nu forlyder det, at den midtengelske klub vil af med 26-årige Zohore igen.

Express & Star skriver således, at Zohore er en af tre spillere, som West Bromwich forsøger at sælge. Det samme gør sig gældende for Oliver Burke og Kieran Gibbs.

Læs også:Nu sværmer storklubberne: Brentford-bomber kan hentes til en god pris

Over for selvsamme bekræfter bekræfter den afgående administrerende direktør, Mark Jenkins, at alle penge, man modtager fra spillersalg denne kommer, kommer til at gå direkte til Slaven Bilic' transferbudget. 

- Vi skal være kloge på transfermarkedet. Uanset hvilket beløb klubben modtager, går ethvert spillersalg til transferbudgettet. Og hvis der er en spiller med en høj løn, går det også i puljen, hvis vi sælger ham og henter en til en lavere løn.

West Bromwich modtager 1,4 milliarder kroner for oprykningen til Premier League, men flere af disse penge har man allerede mistet igen.

Læs også:Claus Steinlein: Brentford-oprykning havde ikke haft en direkte effekt på FCM

- At rykke op koster klubben næsten £20 millioner (ca. 165 millioner kroner) i bonusser til spillere og klausuler, vi skulle betale til andre klubber. Man kan sige, at det er okay, fordi man rykker op. Det er også det rigtige; sådan skal man drive sin forretning.

- Men de £20 millioner skal komme et sted fra. Det er, hvad der kommer ud af Premier League-pengene.

- Premier League har desuden taget £10 millioner (ca. 82,5 millioner kroner) fra os på grund af Covid-19. Det er penge, de skal give tilbage til udenlandske TV-stationer. Og der er yderligere £10 millioner, vi ikke får, fordi der ingen entreindtægter er.

Kenneth Zohore har tidligere slået sine folder i FC København, Fiorentina, Brøndby, IFK Göteborg, OB, KV Kortrijk og altså Cardiff.

Læs også:Mangeårig assistent skal træne Billing og Bournemouth

Læs også:Avis: Midtjylland vil sende Awer Mabil videre

Læs også:Wind om skifte: Der kan sagtens gå nogle år