Video : Tipsbladet
La Liga

Åbner døren for Thomas Delaney

Sevillas cheftræner, José Luis Mendilibar, håber, at Thomas Delaney finder tilbage til sit gamle niveau.

Thomas Delaney er efter et halvt år i Hoffenheim tilbage i Sevilla, hvor han viser sig frem på træningsbanen inden sæsonstart.

Til at lede træningen har Sevilla fået nye cheftræner i José Luis Mendilibar, der har afløst Jorge Sampaoli, som var manden, der sendte Thomas Delaney i fryseboksen og på udlån i Hoffenheim i foråret.

Lejemålet i Hoffenheim var ikke nogen succes, men José Luis Mendilibar er tilsyneladende klar på at se ud over Thomas Delaneys nedadgående formkurve og give ham en chance til.

- Jeg har set Delaney spille for Dortmund, og der så han ud til at være en god spiller. Hvis han var rigtig god for et år siden, har han så ændret sig så meget? Jeg håber, at nogle af de spillere, som var på udlån bliver, siger Sevilla-træneren til AS.

31-årige Thomas Delaney skiftede til Sevilla i sommeren 2021 for omkring 45 millioner kroner fra Dortmund, hvor han spillede flere rigtig flotte sæson. Opholdet i spansk fodbold, som startede under Julen Lopetegui og dernæst Jorge Sampaoli gik dog hurtigt den forkerte vej.

Skader er også en del af Thomas Delaneys historie i Sevilla, og i januar forsøgte midtbanekrigeren så at kickstarte karrieren i Hoffenheim. Heller ikke på de ellers vante tyske fodboldbaner lykkedes det danskeren at få succes.

Nu håber han på, at det lykkes i Sevilla, hvor han er på kontrakt frem til 2025. Thomas Delaney har før fortalt, at tilgangen af José Luis Mendilibar kan være en ny start for ham.

- Der er lige kommet en ny træner til (Sevilla). Vi må se, hvad der sker. Måske vil han sige: "Thomas, du er min nye yndlingsspiller, og så vil vi starte på ny," siger han ifølge AS.

Thomas Delaney, 31 år, har optrådt 47 gange for Sevilla.