Video : Tipsbladet
La Liga

“AC” hyldes efter Barcelona-debut

Andreas Christensen imponerede i sine første minutter på banen for FC Barcelona, skriver stor avis.

Efter knap to uger som FC Barcelona-spiller fik Andreas Christensen debut for den spanske storklub natten til onsdag, hvor catalanerne mødte Inter Miami i en testkamp i USA.

En kamp, “AC” tilsyneladende slap rigtig godt fra.

Den spanske avis SPORT er således fyldt med pæne ord om danskeren, der startede inde med nummer 15 på ryggen og spillede første halvleg, inden han blev afløst af stopperkollegaen Ronald Araujo i pausen.

SPORT skriver, at Andreas Christensen viste sig frem som en spiller, der er opsat på en startplads, og at han pillede pynten af den tidligere stjerneangriber Gonzalo Higuain.

- Christensen skulle være opmærksom på en snu veteran i Gonzalo Higuaín i de 45 minutter, han spillede. Den 34-årige argentinske angriber, Inter Miamis offensive es, kunne ikke finde en måde at slå danskeren, som var meget mere fit. Higuain overgik kun danskeren ved én lejlighed, hvor han viste fordums kvalitet, men Andreas reagerede perfekt og kom i vejen for skuddet fra den tidligere Real Madrid-spiller, lyder det fra SPORT.

Også i spillet med bolden viste “AC” nogle af de kvaliteter, han også jævnligt viser på det danske landshold.

- Sommerens første defensive signing viste også - mod en modstander, der ikke gjorde meget modstand - en god evne med ​​bolden. Christensen udnyttede Barças overlegenhed til at lave flere 'udflugter' og startede nogle offensive aktioner med præcise afleveringer mellem linjerne, skriver SPORT.

26-årige Andreas Christensen befinder sig i en hård konkurrence i forsvaret, hvor FC Barcelona også råder over Pique, Ronald Araujo og Eric Garcia. Men med flere præstationer som mod Inter Miami må han spille sig tættere på en startplads. 

Barcelona vandt desuden kampen med 6-0.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.