Foto: IMAGO
La Liga

'AC' om speciel tid: Det har været mærkeligt

I et interview med TV 2 Sport fortæller Andreas Christensen, at det har været en lidt mærkelig tid i FC Barcelona, hvor Xavi stadig er i klubben, selvom det ligger fast, at cheftræneren stopper efter denne sæson.

Den seneste måneds tid har været lidt speciel i FC Barcelona, selvom resultaterne har været ganske glimrende. 

Efter 5-3-nederlaget til Villarreal den 27. januar meddelte Xavi nemlig, at han efter sæsonen ville stoppe som cheftræner for klubben. 

Men siden den opsigtsvækkende nyhed har hverdagen egentligt været uændret, fortæller Andreas Christensen i et interview med TV 2 Sport

- Det har været mærkeligt. For han er her jo endnu. På den måde føles det alligevel, som om at tingene er som de plejer, siger Andreas Christensen til TV 2 Sport. 

I interviewet peger den danske stjernespiller samtidig på, at han bliver nødt til at acceptere Xavis exit, selvom det er svært. Andreas Christensen lægger ikke skjul på, at han er 'trist' over at skulle sige farvel til træneren, der hentede ham til Barcelona for lidt over halvandet år siden. 

Overfor TV 2 Sport fortæller Andreas Christensen samtidig, at han har haft det helt fint med at spille som defensiv midtbanespiller for at hjælpe holdet, selvom han stadig ser sig selv som forsvarsspiller. 

Samtidig understreger Andreas Christensen, at han 'overhovedet ikke' skal nogen steder hen til sommer, ligesom Tipsbladet også kunne fortælle tilbage i januar

FC Barcelona spiller igen søndag aften, hvor der venter en udekamp mod Athletic Club.