Foto: Getty Images
La Liga

Avis: Real-præsident er forelsket i PL-træner

Real Madrid kan muligvis hapse sin næste cheftræner i den engelske klub Brighton.

Der kan ske masser af ting og sager i Real Madrid til næste sommer. 

For selv om det lige nu ikke er officielt, at Carlo Ancelotti skal være brasiliansk landstræner, så er det helt klart i den retning, at pilen peger.

Forlader italieneren den spanske hovedstadsklub, så kan han blive afløst af en landsmand. I Brighton render Roberto De Zerbi rundt og gør et fremragende stykke arbejde, og ham er Real Madrids præsident Florentino Perez angiveligt faldet pladask for.

Det melder medierne Tuttomercatoweb og Sport i hvert fald.

Ifølge de to medier er De Zerbi præsidentens helt store mål, hvis Carlo Ancelotti som ventet skal erstattes til næste sommer. Der skulle sågar allerede være etableret kontakt mellem parterne, og man må formode, at han ikke bliver alt for svær at lokke.

Det skulle særligt være hans evne til at udvikle unge spillere, som er tillokkende hos Real Madrid, der efterhånden også har en del af disse på holdkortet. 

Roberto De Zerbi har været i Brighton siden september sidste år, og i sidste sæson lykkedes han med at kvalificere holdet til europæisk deltagelse. Han har blandt andet en fortid i Sassuolo og Shakhtar Donetsk.

Hans Brighton-mandskab er dog en smule ramt i øjeblikket, hvor man ikke har vundet i seks Premier League-kampe i streg.