Foto: Getty Images
La Liga

Barca åben for idéen: AC rygtes til London-klub

Andreas Christensen kan være på vej væk fra Barcelona.

Andreas Christensen kom til Barcelona fra Chelsea tilbage i sommeren 2022 uden, at den spanske storklub skulle betale en rød reje. Det skyldes, at han havde kontraktudløb med London-klubben.

Nu kan det være, at han skal tilbage til London igen. Det skriver den catalanske avis El Nacional.

Her bliver der peget på, at Barcelonas sportsdirektør Deco er åben for idéen om at sælge den danske landsholdsspiller. Og med udsigt til at kunne tjene en god mønt på ham er der et godt incitament for den økonomisk udfordrede klub.

Den interesserede klub skulle efter sigende være Tottenham, hvor han kan blive holdkammerat med blandt andet landsholdskammeraten Pierre Emile Højbjerg.

Når det samtidig er Christensen, der kan være på vej ud, så handler det også om, at han er offer for, at Iñigo Martinez er kommet så godt i gang i klubben, som har været med til at skubbe 'AC' ned i hierarkiet blandt forsvarsspillerne.

I sidste sæson spillede danskeren en stor rolle i deres mesterskab, men i denne sæson har det været mere ustabilt med spilletiden.

Andreas Christensens tid i Chelsea varede i ti år, hvor han dog også var udlejet til tyske Gladbach undervejs. Og nu kan han altså være på vej tilbage til Premier League, men for en af sin tidligere klubs lokalrivaler.

Tidligere har han også været sat i forbindelse med en anden engelsk topklub. Læs mere om det her.