• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Oliver Okstrøm

Verdens rigeste klub ude efter Andreas Christensen

Foto: Getty Images

Selv virker han dog ikke til at være interesseret i at komme væk fra Barcelona.

Af Oliver Okstrøm

Den danske landsholdsspiller Andreas Christensen skiftede forud for sidste sæson til Barcelona fra Chelsea på en fri transfer. Nu kan det se ud til, at det er muligt, at han tager turen tilbage til England.

Dog ikke til London-klubben, men i stedet er der tale om saudi-arabisk-ejede og dermed verdens rigeste klub, Newcastle, der er ude efter ham. Det skriver den catalanske sportsavis Sport.

Der bliver dog peget på, at selvom der skulle være interesse for ham, så overvejer Christensen ikke selv et exit. Der har da også længe været engelske klubber ude efter danskeren, forlyder det.

Det gjorde de allerede, da han var i Chelsea, og efter den seneste sæson i Barcelona, hvor han var stærkt medvirkende til deres mesterskab, så var der tilsyneladende også engelske klubber, der ville købe ham i sommerens transfervindue.

Men det kom der ikke noget ud af. Newcastle skulle dog alligevel være ude efter ham.

Konkurrencen om spilletid er dog blevet markant større i denne sæson, da Cancelo er kommet til. Derfor er der nu fire midterforsvarere, der kæmper om de to pladser i Xavis startopstilling. 

Foruden Andreas Christensen, så er det Ronald Araujo, Jules Kounde og Iñigo Martinez, og her har danskeren skulle rotere en del med sine holdkammerater og deles om spilletiden for storklubben.

Endvidere understreges det, at der ikke er planer om nogen handler i Barcelona i januars transfervindue.