Video : Tipsbladet
La Liga

Barca-boss bekræfter: Afviste bud på 1,5 mia.

Barcelona har takket nej til et monsterbud på unge Lamine Yamal.

Han er kun 16 år, men han er så dygtig til fodbold, at FC Barcelona allerede har afvist et bud på 1,5 milliarder kroner.

Det siger Barcelonas præsident Joan Laporta i podcasten "El Podcast del presidente Joan Laporta" ifølge mediet Sport.

Tidligere har Marca beskrevet, at der var budt 200 millioner euro (svarer til cirka 1,5 milliarder kroner, red.) fra Paris Saint-Germain på Lamine Yamal, men Joan Laporta sætter ikke navn på, hvem der har sendt tilbuddet til Barcelona, blot at man har afvist et så stort bud for supertalentet.

Lamine Yamal ligner en kommende stjernespiller og har allerede scoret seks gange og stået for syv oplæg i 39 førsteholdskampe for FC Barcelona i denne sæson. Som 16-årig.

- Vi fik et tilbud på Lamine Yamal på 200 millioner euro, og det har vi sagt nej til. Vi tror på, at han er på vej i den rigtige retning, og vi har ikke et behov for at sælge, tværtimod.

- Vi er i en proces med at genoprette vores økonomi, og vi kan allerede se enden af tunnelen, siger Joan Laporta ifølge SPort.

Det er dog ikke den eneste spillere, som der har været interesse for.

- Vi har fået tilbud på Alejandro Balde, Fermin, Gavi, Pedri, De John, Araujo. Men vi ønsker ikke at sælge dem, siger han.

FC Barcelona skal finde ny træner til sommer, hvor Xavi stopper i klubben efter en lidt skuffende sæson, hvor man aktuelt er otte point efter Real Madrid, der fører rækken.

Barcelona er dog fortsat med i Champions League, hvor man står over for Paris Saint-Germain i kvartfinalen.

Trods sine bare 16 år har Lamine Yamal allerede fem spanske A-landskampe på cv'et.