• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Oliver Okstrøm

Barca-præsident om dommer-sag: Vi vil slå igen

Foto: Getty Images

Det hele handler ifølge Barcelona-præsident Laporta om, at klubben skal destabiliseres af en anden part.

Af Oliver Okstrøm

Barcelona er for tiden indblandet i en stor sag, som handler om betalinger til den tidligere vicepræsident for det spanske dommerudvalg, Negreira. Det er dog en sag, som Barca-præsident Joan Laporta er klar til at slå igen mod.

Det fortæller han i et twitter-opslag på syngende catalansk.

- Den kampagne, som vi er udsat for, er ikke en tilfældighed, og det ved I. Målet med den er på kort sigt at destabilisere holdet - og på længere sigt at kontrollere Barca, siger han og fortsætter:

- Der kommer et tidspunkt, hvor jeg vil forklare til jer, hvem, hvorfor og hvordan de orkestrerer denne kompagne. I skal ikke være i tvivl om, at vi vil forsvare os selv, og vi kommer ikke kun til at forsvare os. Vi kommer til at angribe, lyder det fra Laporta.

I den forbindelse var der også lidt om den kommende storkamp mod Real Madrid, som vil få stor indflydelse på La Liga-sæsonen.

- Men nu vil jeg have os til at fokusere på at støtte holdet på søndag. Med det første mål om at destabilisere os, så skal vi have fokus på at støtte holdet og vores spillere og trænere, så de kan vinde kampen, fortæller Barcelona-præsidenten.

Klubben har dog også mere at se til, da økonomien er presset. Læs mere om det her.