• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Oliver Okstrøm

Barca svarer på Sevilla-fravær: Alle bånd er brudt

Foto: Getty Images

Barcelona kalder det et upassende angreb fra Sevillas side.

Af Oliver Okstrøm

Sevilla-topledelsen har fredag aften meldt, at de ikke kommer til at være til kampen mod Barcelona, og det er nu noget, som den catalanske klub har reageret på. Og her er der ikke meget forståelse for Sevillas beslutning.

Det står klart i en såkaldt 'comunicado' på klubbens hjemmeside.

- FC Barcelona ønsker offentligt at tage afstand til et uberettiget og upassende angreb fra Sevilla FC, en klub der i dag nægtede at sidde ved bordet ved den institutionelle frokost mellem direktørerne forud for aftenens kamp mellem begge hold på Estadi Olímpic Lluís Companys, hvor deres repræsentanter nægtede også at deltage i boksen, skriver klubben,

Derudover slår de fast, at den såkaldte Negreira-sag ikke kan bruges som undskyldning for ikke at møde op - og at processen i sagen stadig er en en tidlig fase, og at man i Sevilla forgriber kendsgerninger.

Endvidere bliver der mindet om, at Barcelona-præsident Joan Laporta for nogle måneder siden redegjorde for sagten, hvor der blev givet forklaringer for, hvad der ligger i sagen.

Barcelona påpeger også, at det ikke hænger sammen, at Sevilla både gør som de gør, og at de nævner, at man er uskyldig indtil det modsatte er bevist. 

Endelig bliver alle bånd til den andalusiske klub cuttet.

- I betragtning af denne utilladelige og uberettigede holdning fra Sevilla FC, anser FC Barcelona alle forbindelser med Sevilla-institutionen for brudt, så længe den ikke retter op på sin nuværende position, fastslås det.

Senest har politiet lavet en ransagning i forbindelse med sagen, som handler om, at Barca har betalt den tidligere næstformand Negreira 54 millioner kroner for ydelser. Læs mere om det her.