• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Oliver Okstrøm

Udvikling i Barca-dommersag: Sevilla-top udebliver

Foto: Getty Images

Der bliver ikke til noget besøg i Barcelona fra Sevillas ledelse til fredagens kamp.

Af Oliver Okstrøm

FC Barcelona er for tiden indblandet i en dommersag, hvor det spanske dommerudvalg torsdag blev ransaget af politiet. Det er i den såkaldte Negreira-sag, der handler om, at Barcelona betalte den tidligere næstformand Negreira millioner af euro.

Det skulle ifølge Barcelona have været for at modtage dommer-rapporter fra ham, men der er nu en mistanke om bestikkelse i sagen. Som følge af den udvikling har Sevilla-ledelsen fredag meldt, at de ikke kommer til kampen kl 21.

Det Sevilla på klubbens hjemmeside.

Her bliver der påpeget, at de viser deres 'totale indignation' og tager afstand til den praksis, der blev udført af de tidligere ledere af FC Barcelona, der er anklaget i Negreira-sagen.

Derfor har de valgt at blive væk fra boksen på Barcelonas midlertidige stadion på Montjuic.

Nu håber de bare på, at man for turneringens bedste kommer frem til en afgørelse på sagen - og de minder om, at man er uskyldig indtil det modsatte er bevist.

- Vi stoler på, at begivenheder som dem, der angiveligt fandt sted, ikke vil blive gentaget, og at de relevante forbundsorganer fra nu af vil sikre renheden af alle turneringer, som Sevilla FC også konkurrerede i i de perioder, der blev undersøgt mod FC Barcelona.

Der har været tale om det, der svarer til 54 millioner kroner, der er blevet overført til Negreira. Læs mere om ransagningen her.