Foto: Getty Images
La Liga

Barcelona må undvære Christensen: Årsagen er skøn

Der er en ny familieforøgelse på vej for Andreas Christensen og Katrine Friis.

Der er ikke udsigt til, at den danske landsholdsspiller Andreas Christensen kommer med til lokalopgøret mod Girona på søndag. Det handler dog ikke om en skade eller lignende, men i stedet er det en glædelig grund.

Christensen er nemlig hjemme i Danmark, da kæresten Katrine Friis skal føde. Det skriver den catalanske sportsavis Mundo Deportivo.

De har bemærket, at han ikke havde været med til træningen i Barcelona siden i mandags og det viser sig nu, at der er en særdeles god grund til, at han ikke kan være til stede. Dengang var han i fitnessrummet med resten af startopstillingen fra kampen mod Atletico Madrid.

Med fraværet fra 'AC' har Barcelona-cheftræner dog lidt at tænke over i forsvaret, da Iñigo Martinez er ude med en skade, Marcos Alonso har rygproblemer, og så er Ronald Araujo ramt af en brækket kæbe.

Sidstnævnte er derfor tvunget til at brære en beskyttelsesmaske.

Det er desuden barn nummer to, som Andreas Christensen og Katrine Friis skal have sammen. Den første var en søn, der kom til verden i juni 2022.

Barcelonas kommende opgør mod Girona er et topopgør mellem nummer tre og nummer to, som der lige nu er fire point mellem.

I forhold til Christensens kamp mod Atletico var der kaos for ham lige inden. Læs mere om det her.