Foto: Getty Images
La Liga

Brøndby-emne kan blive tvunget væk fra Sevilla

Brøndby IF var ude efter spanske Kike Salas, men meldingerne var ikke positive fra det spanske. Nu er der dog nyt, og måske åbner en lille dør sig på klem.

Mangler Brøndby IF endnu en centerback, efter klubben har købt Rasmus Lauritsen, sagt farvel til Andreas Maxsø og formentlig også snart kan sige favel til Sigurd Rosted?

Hvis svaret er ja, kan fodbolddirektør Carsten V. Jensen måske igen forsøge sig på spanske Kike Salas, 20 år.

I hvert fald er der nye meldinger fra det spanske omkring Kike Salas' fremtid.

Han skal måske alligevel videre fra Sevilla.

Stopperen, som er udviklet i Sevillas ungdomsafdeling, kan blive tvunget væk fra klubben, skriver mediet Sevilla.abc.es, der fortæller, at han kan komme i overskud i klubben.

Sevilla arbejder på at hente Fereico Gattoni, og det vil betyde, at Kike Salas vil være nede som femtevalg i Sevillas midterforsvar og altså uden en reel mulighed for at få spilletid. 

Selv om han ønsker at forblive i klubben, ved han også, at der kan komme et tidspunkt, hvor han må søge væk for at spille. Og det er altså det, han lige nu afventer, om det er nu.

Ender han i overskud i Sevilla, ventes det, at Tenerife står klar med åbne arme - klubben skal aktuelt have det bedste tilbud til Kike Salas. Men Sevilla.abc.es nævner også Brøndby IF, som altså har vist interesse for den spanske forsvarsspiller.

Det næste døgns tid bliver altså afgørende for Kike Salas' fremtid.

Aftalen mellem Sevilla og Kike Salas står til at løbe ud om halvandet år.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE