Video : Tipsbladet
La Liga

Før skæbnekamp: Braithwaite måtte træne alene

Der er dog ikke grund til panik, forlyder det.

Den danske angriber Martin Braithwaite har Espanyols ubestridt vigtigste kamp i denne sæson foran sig, når de skal spille returkamp i playoff-finalen mod Oviedo om oprykning til La Liga. Der er i den forbindelse opstået et lille chok for Barcelona-klubben.

Det skriver den spanske sportsavis AS, som kan fortælle, at Braithwaite sad over i fredagens træning bare to dage før det ultimative skæbneopgør. Det bliver dog påpeget, at han ikke er i fare for at misse søndagens kamp.

Danskeren trænede med i de første minutter af fredagens træning, men fortsatte derefter alene i fitnesscentret. Det understreges dog, at Braithwaite gennemførte de opvarmningsøvelser, som var udendørs.

Årsagen til at Braithwaite gik indenfor handler ifølge mediet om, at man ønsker at undgå uheld og unødvendige risici inden søndagens kamp, hvor de har lidt at indhente efter det første opgør.

Her tabte Espanyol med 0-1 til Oviedo, så Braithwaite har en klar opgave foran sig.

Braithwaite har været flyvende i denne sæson i den næstbedste spanske række, hvor han blev topscorer med 22 kasser. Det er dog ikke lykkedes for ham selv at komme på måltavlen i playoff-kampene.

Forud for kampen har han sagt følgende til Barcelona-avisen La Vanguardia.

- Selvfølgelig vil jeg gerne score oprykningsmålet. Jeg vil altid gerne score, men det er ikke vigtigt, hvem der scorer. Det vigtige er at rykke op. Holdet gør det godt. Vi skal score et mål, så det er ikke så kompliceret, lød det senest fra Martin Braithwaite.

Kampen mellem Espanyol og Oviedo spilles søndag klokken 18.30.