La Liga Oliver Okstrøm

Danskerklub er nu inde i billedet for Braithwaite

Foto: Getty Images

Det forlyder nu, at Brentford kan blive en mulig ny klub for Martin Braithwaite.

Af Oliver Okstrøm

Den danske landsholdsspiller Martin Braithwaite har ikke haft det nemmeste år i Barcelona, hvor han først blev ramt af en langvarig skade og siden kunne se sin plads på holdet være langt væk efter massive forstærkninger netop dér.

Barcelonas egen holdning til danskeren har efter sigende været klar, og det har handlet om sende ham videre til en anden klub. Det ser nu ud til, at danskerklubben Brentford kan blive en mulighed. Det skriver den catalanske sportsavis Sport.

London-klubben skulle nu være i gang med at overbevise angriberen om, at han skal hoppe med ombord på det projekt, som har tætte bånd til Danmark. Her nævnes det af avisen, at klubbens ejer Matthew Benham også ejer danske FC Midtjylland, ligeosm der er flere øvrige danske landsholdsspillere i klubben.

Endvidere bemærkes det, at man i Brentford har den opfattelse, at Braithwaite passer perfekt ind i den spillestil, som de har. Desuden kender cheftræner Thomas Frank, og man håber på, at det kan lykkes at få ham med på vognen, ligesom man tidligere har kunne gøre med Christian Eriksen.

Selv skulle Braithwaite dog være af den overbevisning, at han vil blive i Barcelona.

Alligevel tror man i storklubben på, at danskeren i sidste ende vil ende med at forlade klubben - og de skulle ligeledes være overraskede over den interesse, som der er for den tidligere EfB-spiller.

Senest har Martin Braithwaite også fået noget kamptræning, da han var med det danske landshold i den seneste samling, hvor der skulle spilles fire Nations League-kampe.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.