Foto: Getty Images
La Liga

Dolberg forbløffer medier: Minder om United-profil

De store spanske aviser AS og Mundo Deportivo har skrevet om Kasper Dolbergs anonyme indhop i søndagens derby mod Real Betis, hvor danskeren slet ikke rørte bolden. Ifølge AS minder Dolberg efterhånden om Manchester United-stjernen Anthony Martial, der i foråret floppede stort i Sevilla som lejesvend.

Det kører ikke for Sevilla i øjeblikket, og det rammer i den grad Kasper Dolberg. 

Den spanske presse har således været hård ved den danske landsholdsangriber i den seneste tid, og særligt efter søndagens 1-1-kamp mellem Sevilla og Real Betis, hvor Dolberg fik det sidste kvarter på banen. 

Avisen AS sammenligner således Kasper Dolberg med Manchester United-stjernen Anthony Martial, der i foråret var udlejet til Sevilla uden den store succes. 

- Danskeren har vist sig at være endnu en fiasko i Sevilla-angrebet, ligesom franskmanden fra United. I Nervíon (hvor Sevillas stadion ligger, red.) går de efter at sende danskeren tilbage til Nice til vinter, skriver AS således. 

AS slår fast, at Kasper Dolberg ikke ligefrem forbedrede sin situation i søndagens derby. 

- Danskeren kom ikke i nærheden af målet, og hvad værre var, så havde han ikke engang en aflevering eller i det mindste en boldberøring, skriver AS. 

AS understreger således, at Kasper Dolbergs ophold i Sevilla efterhånden minder meget om Anthony Martials tid i den andalusiske klub. 

- Det virker tydeligt, at Monchi (Sevillas sportsdirektør, red.) har haft vanskeligt ved at finde en pålidelig angriber, som kan give Rafa Mir og Youssef En-Nesyri kamp om spilletiden. Ingen af disse to lejeaftaler har i hvert fald fungeret, skriver AS. 

Også avisen Mundo Deportivo skriver, at Monchis sats på Kasper Dolberg har vist sig som en fejl, og at danskeren næsten med sikkerhed rykker tilbage til Nice til vinter. Mundo Deportivo peger også på det opsigtsvækkende i, at Kasper Dolberg slet ikke rørte bolden mod et Real Betis-mandskab, der spillede med ni mand. 

Lokalavisen Diario de Sevilla skriver, at Kasper Dolbergs kritikere peger på, at danskeren fremstår 'doven'. 

- I derbyet gav han endnu et eksempel på sin sløvhed, som om det ikke betød så meget for ham, skriver Diario de Sevilla således. 

Tipsbladet har for nyligt talt med TV2-kommentator Morten Bruun om Kasper Dolbergs situation i Sevilla. Det interview kan læses her