Video : Tipsbladet
La Liga

Dovbyk-sagaen: Nu er der skidt nyt

Der er dog meldinger om, at handlen er ved at blive koldere.

Artem Dovbyk var et brandvarmt navn forud for EM, hvor han kunne se tilbage på en sæson med Girona, hvor han lavede 24 mål i La Liga, som samtidig gjorde han topscorer i turneringen.

Siden har der efter sigenden været bud fra Atletico Madrid på ukraineren, hvor de angiveligt bød 185 millioner kroner for ham, inden turneringen gik i gang, så den ikke steg yderligere. Dog henviste Girona til frikøbsklausulen på 300 millioner kroner.

Efter to kampe ved EM er Dovbyk dog stadig uden mål, og nu skriver den spanske sportsavis AS fra Madrid, at handlen nu er blevet koldere.

I Altetico er det dog glade dage for dem, da de ser ind i, at der kommer en kapitalindsprøjtning på 520 millioner kroner om to dage, som har til formål at lave kvalitetsindkøb til både forsvar, midtbane og angrebet.

Det seneste skulle være, at Girona kræver deres 300 millioner kroner, da de peger på, at det mest værdifulde i fodbold er mål. Atletico vil dog ikke gå længere end 260 millioner kroner.

Der skal nemlig også være penge til de øvrige positioner. Blandt andet skulle de også have rettet blikket mod Real Sociedads spanske landsholdsspiller Le Normand, som skulle koste omkring 230 millioner kroner.

Når handlen er interessant i dansk øjemed, så handler det om, at Artem Dovbyk har en fortid i FC Midtjylland, og de har sikret sig en videresalgsklausul på 30 procent fra den næste transfer.