Video : Tipsbladet
La Liga

Girona-boss: Vil ikke sælge Dovbyk, men...

Klubbens direktør udtaler sig nu om mulighederne for at sælge Dovbyk.

Efter en fantastisk debut-sæson for Girona blev ukrainske Artem Dovbyk, hvor han blev topscorer i La Liga med 24 kasser er interessen ikke overraskende til stede for den tidligere FC Midtjylland-spiller.

Både Napoli og Atletico Madrid har været nævnt, og i et interview med Diari de Girona fortæller den catalanske klubs direktør Quique Carcel om, hvordan situationen ser ud for dem.

- Vi skal ikke købe for at sælge, vi skal købe for at konsolidere projektet. Jeg vil ikke sælge Dovbyk, men hvis de betaler 40 millioner euro, kan du ikke gøre noget, han skal sælges, siger han og fortsætter:

- Det vigtigste er at bruge alt dette til at konsolidere Girona i eliten, lyder det fra Carcel.

Når han siger, at de skal sælge, hvis der kommer et bud på 40 millioner euro, så hænger det sammen med, at der er lavet en frikøbsklausul i Dovbyks aftale med dem på netop dét beløb. Det svarer til lige knap 300 millioner kroner.

Dovbyks fremtid er desuden interessant for FC Midtjylland, der har en videresalgsklausul på 30 procent på ham. Hvis det ender med et salg på 300 millioner kroner, så vil der ryge 90 millioner kroner i kassen på den jyske hede.

Tidligere skulle Atletico være kommet med et bud på 185 millioner kroner, mens Napoli havde været helt oppe på 260 millioner kroner.

I den seneste sæson hjalp Dovbyks mange mål med, at Girona endte på en overraskende tredjeplads, så de i næste sæson skal være med i Champions League.