Video : Tipsbladet
La Liga

Har afvist store tilbud: Vil blive i Real Madrid

Luka Modric vil strække sig langt for at fortsætte karrieren i Real Madrid.

38 år er ingen alder.

I hvert fald ikke for Luka Modric, der siden 2012 har været at finde i Real Madrid, og står det til kroaten selv, ønsker han da også at forlænge sin kontrakt med den spanske kongeklubm, der står til at udløbe til sommer.

Den aldrende midtbanespiller skulle angiveligt allerede have informeret Real Madrid, at han vil strække sig langt for at skrive under på en ny kontrakt. Cheftræner Carlo Ancelotti virker da også åben over for en eventuel kontraktforlængelse.

- Jeg har aldrig haft et problem med Luka Modric, og vi respekterer virkelig hinanden meget. Han er en top fyr og en top spiller, lyder det fra Ancelotti. 

Luka Modric skulle være så opsat på at fortsætte karrieren i Real Madrid, at han allerede har afvist to store tilbud, og samtidig er villig til at gå ned i løn for at fortsætte i klubben, hvor han har været i tolv år. 

Den 38-årige kroat har vundet Champions League hele fem gange med Real Madrid, og kan altså senere i denne sæson notere sig for endnu et trofæ af samme slags, når Borussia Dortmund venter i finalen den 1.juni. 

Af individuelle priser har han også vundet den fornemmeste pris af dem alle sammen. Nemlig Ballon d'or, prisen som verdens bedste fodboldspiller, som han vandt tilbage i 2018.