Video : Tipsbladet
La Liga

Helt enige: Christensen starter inde i El Clasico

Andreas Christensen kan godt gøre sig klar på at starte inde lørdag eftermiddag.

Den danske landsholdsprofil Andreas Christensen har på det seneste været lidt ind og ud af startopstillingen i Barcelona. I midtugen blev det eksempelvis kun til de sidste ni minutter i Champions League-kampen mod Shakhtar Donetsk.

Det lever han nok med, hvis det betyder, at han starter inde i dagens Barcelona-kamp, som er intet ringere end El Clasico-opgøret mod ærkerivalerne fra Real Madrid.

Her ligner det meget, at der er en plads til Andreas Christensen i Xavis startopstilling. Det er både Marca, AS og Mundo Deportivo enige om. Den fjerde store spanske sportsavis Sport er i skrivende stund ikke kommet med deres bud på en start-11.

Her står det hos både AS og Mundo Deportivo klart, at den vanlige midterforsvarer Araujo muligvis kommer til at spille på den ene back, mens Marca mener, at det bliver Cancelo, hvor Araujo i stedet skal danne makkerpar med Christensen i midterforsvaret.

Dermed er der mere tvivl om Iñigo Martínez, der er den midterforsvarer, som ellers står til at skulle spille med 'AC'.

Netop Christensen og Araujo spillede i sidste sæson en meget vigtig rolle i Barcelonas mesterskab, da de var stærke til at lukke af for modstanderne.

I denne sæson har Barcelona særligt været gode til at undgå nederlag, og de er da også ubesejrede indtil videre i både La Liga og Champions League. Dog er de på tredjepladsen i den bedste spanske række.

Med en sejr lørdag over Real Madrid vil man rykke forbi hovedstadsklubben og være ét point efter lokalrivalerne fra Girona.

Andreas Christensen er selv kommet med gode nyheder til Barca-fansene. Læs mere om det her.