Video : Tipsbladet
La Liga

Hylder Real Madrid-stjerne: Han er verdens bedste

Ingen overgår i øjeblikket Real Madrid-stjernen, hvis man spørger Joleon Lescott.

Han blev handlet for rigtig mange millioner i sommer efter en lang transfersaga, og når man ser, hvordan Jude Bellingham har præsteret for Real Madrid, så forstår man hvorfor.

Ti mål og tre assists i ti kampe er facit for den blot 20-årige englænder, der passer perfekt ind i Real Madrid-systemet. 

Og mens fodbolddebatten ofte går på, om Kylian Mbappé, Lionel Messi, Erling Haaland eller en helt fjerde er verdens bedste fodboldspiller, så bør man tage et kig på Bellingham. 

Det mener den pensionerede forsvarsspiller Joleon Lescott, der ser Real Madrid-stjernen som den bedste fodboldspiller på planeten lige nu. Det siger han til Daily Mail.

- Jude er et af de mest spændende talenter, hvis ikke det mest spændende talent i verden. I øjeblikket er han verdens bedste fodboldspiller, slår den tidligere Manchester City-stopper fast. 

- Jude har haft et vildt aftryk i Real Madrid, og det er utroligt at tænke om en dreng fra Birmingham. Han imponerer ikke kun som fodboldspiller, men også som menneske. Han er en, man kan se op til og beundre. Han har sig selv med, og han præsterer på banen. Han forstår spillet på et niveau, som han slet ikke bør kunne for en på hans alder, lyder det fra Joleon Lescott. 

Han mener, at Jude Bellingham bliver en kandidat til Ballon d'Or i fremtiden, og at Englands fans bør slikke sig om munden. Med Bellingham som en central del af holdet, bør man nemlig være meget optimistiske for EM-slutrunden i Tyskland næste år. 

Jude Bellingham kom til Real Madrid fra Borussia Dortmund, hvor han etablerede sig som en af Bundesligaens allerbedste spillere. 

For det engelske landshold står han noteret for to scoringer i 26 kampe.