La Liga Mikkel Fuhr Nielsen

Klubber hiver og flår i tidligere Superliga-bomber

Foto: Getty Images

En klub forsøger at forhandle en spotpris på plads for Alexander Sørloth, mens flere andre klubber lurer på situationen, hvis prisen bliver tilpas lav.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Efter en forrygende halvsæson i 2017 hos FC Midtjylland lå verden åben for Alexander Sørloths fødder.

Herfra gik turen forbi mindre succesfulde ophold i Crystal Palace og KAA Gent, inden hans fantomsæson i Trabzonspor sikrede ham et stort skifte til RB Leipzig i sommeren 2020.

Her har han fortsat til gode at slå til, hvorfor han nu er på udlån i Real Sociedad, hvor målene har været få, men det til trods er klubben glade for den 27-årige nordmand.

Så glade at de er meget interesserede i at beholde ham, skriver Get French Football News ifølge Foot Mercato.

Real Sociedad har en købsoption i Sørloths lejeaftale på omkring 125 millioner kroner. Det er dog i overkanten af hvad, Real Sociedad kan betale for ham. De forsøger derfor at forhandle en lavere pris på plads med RB Leipzig, som begge klubber kan stille sig tilfredse med.

Bliver prisen meget lavere, så lurer flere klubber også på at melde sig ind i kampen om den eftertragtede nordmand, skriver samme medie.

Han har i forvejen et godt navn i Tyrkiet, og her skulle Besiktas og Fenerbache stå klar til at hente ham. To unavngivne tyske klubber holder også øje med ham.

I denne sæson har Alexander Sørloth optrådt 41 gange og scoret syv mål for Real Sociedad. Han har kontraktudløb med RB Leipzig i 2025.