Video : Tipsbladet
La Liga

La Liga-klub jagter tidligere FCKer

Der er bud efter Pep Biel hjemme fra Spanien.

Pep Biel har ikke haft det letteste år som ansat i Olympiakos.

Biel fik massiv kritik gennem 2023, og efter et lejemål hos ekstræneren Jess Thorup i Augsburg er spanieren nu tilbage i den græske havneby Piræus.

Pep Biel, der blev efterårets profil i Tipsbladet i 2021, skiftede til den græske storklub ved deadline i sommer-transfervinduet i 2022, men spanieren har ikke formået at blive den profil, han og klubben håbede.

Nu er der så bud efter Pep Biel hjemme fra Spanien, hvor Las Palmas ude på De Kanariske Øer lokker.

Pep Biel er fra Mallorca og fik sit gennembrud i Zaragoza, men nu vil Las Palmas, der overlevede sæsonen i La Liga på en 16. plads, gerne have den tidligere FCK'er.

Las Palmas scorede beskedne 33 mål i 38 spillerunder, kun undergået af Rayo Vallecano og nedrykkede Cadiz.

Ifølge Tipsbladets oplysninger har Las Palmas endnu ikke skudt et bud afsted, der har fristet Olympiakos, der betalte omkring 60 millioner kroner for Biel i FC København.

Pep Biel fylder 28 år til september og kommer med noget nær garanti ikke til at forlade Olympiakos til en pris, der sender penge til København i form af en videresalgsklausul fra en avance af en handel.

Biel var indskifter 11 gange i foråret for Augsburg og var mest indskifter for Olympiakos sidste efterår.

Las Palmas hentede sidste år Sory Kaba i FC Midtjylland, efter Kaba havde været varm i blandt andet Storbritannien og Saudi-Arabien.