Video : Tipsbladet
La Liga

La Liga-præsident afslører: Her skal Mbappe spille

Det er efterhånden kun Real Madrid selv, der mangler at melde Mbappes fremtid ud.

I sidste uge meldte den franske stjernespiller Kylian Mbappe endegyldigt ud, at han forlader Paris Saint Germain efter denne sæson. Meget har peget på, at hans næste klub bliver Real Madrid, og det bekræfter La Liga-præsident Javier Tebas nu.

Det sker i et stort interview med det argentinske medie Olé, hvor han under en runde om forskellige navne fik fortalt, hvad der venter.

- I Madrid næste år. I den kommende sæson. En af verdens bedste spillere, ikke sandt? Nå, der er også Vinicius og Bellingham, siger han med et grin og fortsætter:

- Madrid vil have en stor trup, selvom det ikke er nogen garanti for at vinde mesterskaber. (Mbappé red.) kommer for at vinde Champions League. Hvis han underskriver en femårig kontrakt, har han fem sæsoner med den mulighed, lyder det fra Tebas.

Dermed er der endelig en af fodboldens helt store stjerner på vej til La Liga efter de har måtte tage afsked med både Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Han bemærker dog, at de spillere ikke har haft den store forskel for dem på det kommercielle område.

- Et eksempel er Cristiano Ronaldos afgang. Han gik til italiensk fodbold, til Juventus, og på kommerciel og audiovisuel niveau gik de ikke op. De gik ned. PSG tilføjede Messi til Mbappé og Neymar, og den franske liga gik ikke op. Og med hensyn til os, de forlod, og vi gik ikke ned, men vi gik op lidt, fortæller Tebas.

I den sammenhæng bemærker han, at spillerne er vigtige i ligaen, men at de ikke er uundværlige.

Kylian Mbappe har været i PSG i syv sæsoner efter skiftet fra Monaco, hvor Paris-klubben betalte omkring 1,3 milliarder kroner for ham.