Video : Tipsbladet
La Liga

Medie: Ny stor stjerne nærmer sig Barcelona

Efter indkøbet af Raphinha forlyder det nu, at Barcelona også nærmer sig et indkøb af Robert Lewandowski.

Meget tyder på, at Barcelona kommer markant styrket ud af sommerens transfervindue. 

Raphinha, Franck Kessié og Andreas Christensen er allerede hentet, og nu forlyder det, at Robert Lewandowski også for alvor er på vej.

Således skriver The Athletic nu, at Barcelona nærmer sig den polske angriber. Ifølge mediet er handlen ikke på plads, men der er optimisme omkring, at den kan kan realiseres. 

Robert Lewandowski meddelte i maj, at han ikke ønsker at blive i Bayern München, og Barcelona-præsident Joan Laporta udtalte i sidste uge, at den spanske klub afventer et svar fra fra Bayern München.

Barcelona har budt knap 300 millioner kroner for den 33-årige Lewandowski, der har et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Bayern München. 

Barcelona har været plaget af økonomiske problemer i de seneste år, men ifølge The Athletic har den spanske klub tjent et stort beløb ved at sælge 10 procent af deres tv-rettigheder i de kommende 25 år. 

Ifølge The Athletic har den amerikanske virksomhed Sixth Street således betalt Barcelona lige under to milliarder kroner for de 10 procent af tv-rettighederne. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.