• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Obaida El-Itr

- Messi tager beslutning i næste uge

Foto: Getty Images

Argentinske Lionel Messi træffer en beslutning vedrørende fremtiden i næste uge, fortæller FC Barcelona-cheftræner Xavi.

Af Obaida El-Itr

Det er drømmen for alle FC Barcelona-fans; at Messi vender tilbage til klubben. Men det er en svær situation for den argentinske stjernespiller, der har et vildt kontrakttilbud på hånden fra Saudi-Arabien, som også skal overvejes.

Klubben Al-Hilal har tilbudt Messi en årsløn på 400 millioner euro, svarende til 2,9 milliarder kroner.

Nu afslører Barcelona-cheftræner Xavi, at Lionel Messi vil tage en besluting om sin fremtid i næste uge

- Han har fortalt mig, at han i næste uge vil tage en beslutning, og vi er nødt til at lade ham være i fred. Der er 200 hypoteser, men i sidste ende vil han bestemme sin fremtid, og her er dørene åbne, siger Xavi til Mundo Deportivo.

- Jeg er træneren, og jeg ved, at han vil hjælpe os, hvis han beslutter sig for at komme. Jeg tror, ​​at han kan fortsætte på et højt niveau, og hvis han kommer til Barça, hvad de fleste eller alle catalanerne ønsker, især træneren, er dørene åbne, og jeg er overbevist om, at han vil gøre det godt.

VM-vinderen skiftede fra Barcelona til PSG i august 2021, og han står noteret for 32 mål og 35 assists i 74 kampe.

PSG bekræftede forleden, at Messi ikke forlænger sin kontrakt med Paris-klubben. Under opholdet har der været knas i forholdet mellem de to parter, da argentineren angiveligt rejste til Saudi-Arabien uden at få lov, hvorefter han blev suspenderet.