• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Kenneth Jensen

Mørke skyer over Dolberg: Sevilla jagter angriber

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske landsholdsbobler kan få en problematisk sæson i Sevilla, der allerede nu menes at kigge efter en ny angriber.

Af Kenneth Jensen

De lejede danske Kasper Dolberg på sidstedagen i transfervinduet, men at sige, at det var lidt en nødløsning, er nok ikke forkert, for selv om Sevilla har haft et godt øje til den blonde bomber gennem længere tid, er en lejeaftale sidst i transfervindue et udtryk for, at andre ting ikke er lykkedes.

Men nu skal Kasper Dolberg vise, at han er god nok til at spille og score mål i Sevilla. Og det skal han nok vise hurtigt, for det begynder allerede at rumstere i forhold til Sevillas lyst til at hente en ny angriber til januar.

Indtil videre har danskeren da heller ikke spillet fra start for den spanske klub, men fået indhop, og ja, selv om der har været lyspunkter, er det også så som så med chancer og mål. Faktisk har der ikke været nogen muligheder eller mål.

Danskeren har ikke scoret et mål i over et halvt år, og indtil videre er der ikke meget, der tyder på, at han får nettet til at blafre i Sevilla. Klubber spiller ikke så offensivt, og spilletiden er heller ikke faktisk for Dolberg.

Ifølge Fichajes er Sevilla allerede i markedet efter en ny angriber til januar, hvor transfervinduet åbner igen.

- Hverken Rafa Mir eller En-Nesyri opfylder målsætningen, og selv om det er rigtigt, at Sevilla hentede Dolberg, er virkeligheden bare, at han stadig ikke viser tegn på at kunne lave de mål, han lavede i Ajax. Unaset hvad der sker, bør Sevilla forsøge at sælge marokkaneren (En-Nesyri, red.) og købe en angriber, der passer bedre til den måde, man vil spille på, skriver mediet.

Kasper Dolberg er lejet i OGC Nice for resten af indeværende sæson. Torsdag aften kom han på banen til de sidste minutter af opgøret mod Kroatien - interessant var det, at konkurrenten Rasmus Højlund kom på banen før Dolberg.