Video : Tipsbladet
La Liga

Nyt om Wass: Brøndby mest sandsynlige mulighed

Transferjournalisten Matteo Moretto peger nu på, at muligheden for at skifte fra Atletico til Getafe er død.

Daniel Wass skiftede i vinter fra Valencia til storklubben Atletico Madrid, men i det halve år, som han har haft under Diego Simeone er det ikke blevet til det fedeste ophold i den spanske hovedstadsklub.

Derfor har der i forbindelse med denne sommers transfervindue været spekulationer om, hvorvidt den danske back- og midtbanespiller skulle være fra klubben. Måske endda tilbage til Brøndby, som han tidligere har tørnet ud for.

Nu melder transferjournalisten Matteo Moretto fra mediet Relevo, at den mest sandsynlige løsning for Wass vil være at vende tilbage til hjemlandet, hvor Brøndby samtidig skulle have vist interesse for landsholdspilleren.

Tidligere har Getafe været nævnt som en anden mulighed for Wass, men den skulle nu være væk.

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen har i et interview med Discovery Networks for få dage siden peget på, at han er fortrøstningsfuld i forhold til at gøre Wass til Brøndby-spiller igen en dag.

- Det er en spiller, som vi kender godt, og som er medlem af familien. På det helt rigtige tidspunkt ser vi gerne, at Daniel ender i Brøndby, men hvornår er svært at sige. Jeg har en tro på, at Daniel på et eller andet tidspunkt spiller for Brøndby. Men jeg har svært ved at sige hvornår. Vi har en håb og en tro på, at Daniel bliver Brøndby-spiller, før han har ramt sidste salgsdato, lød det var 'CV'.

Wass spillede for Brøndby frem til 2011, hvor han dengang skiftede til Benfica.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.