• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Oliver Okstrøm

Føler sig snydt: Braithwaites klub går rettens vej

Foto: Getty Images

Store dommerfejl får nu Espanyol til at forberede en retssag om overlevelse.

Af Oliver Okstrøm

Espanyol er efter weekendens runde rykket ud af den bedste spanske række. Men så let giver Martin Braithwaites klub ikke op, og de har efter sigende tænkt sig at gå rettens vej som følge af de to seneste kampe.

Det skriver den spanske sportsavis AS.

Her bliver der peget på, at den catalanske klubs kampe mod Atletico Madrid og Valencia havde nogle såkaldt uforklarlige dommer-kendelser, som endte henholdsvis 3-3 og 2-2, som var afgørende faktorer for nedrykningen.

Nu vil Espanyol i de kommende dage forberede en retssag i den ordinære retsinstans, lyder det. Her er det angiveligt sandsynligt, at den er klar i den kommende uge, når afslutningen på ligaen er på plads.

Når det kommer til kampen mod Atletico, så mener de tilsyneladende, at der har været 'manipulation af kampen' og 'tydelig forsømmelse' i forbindelse med VAR's tildeling af Atleticos andet mål i kampen.

Det er noget, som de mener har forårsaget "uforvarende skade" på klubben.

Som en del af deres forberedelser skulle de hive Real Madrids Vinicius Jr frem, som har fået trukket et rødt kort tilbage. Efter kampen mod Atletico kunne man efter kampen se, hvilke tv-billeder, der lå bag, som ikke viste noget, lyder det.

Espanyol har desuden et samarbejde med Real Madrid på vej. Læs mere om det her.