• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Oliver Okstrøm

Sevilla-fansene har talt: Vil ikke af med Delaney

Foto: Getty Images

Det er langt over ni ud af ti fans, som vil beholde Thomas Delaney i La Liga-klubben

Af Oliver Okstrøm

Den danske landsholdsspiller Thomas Delaney ligner mere og mere en spiller, der skal til at skifte klub her i januars transfervindue. Det er nu ved at være et spørgsmål om, hvor Sevilla-spilleren ender henne.

Tilbage i det sydlige Spanien, hvor han indtil videre har sin arbejdsgiver, der har den regionale sportsudgivelse Estadio Deportivo spurgt fansene om, hvad de skal gøre med Delaney.

Her er det et overvældende svar, der er kommet i en afstemning, som har tre svarmuligheder. Den første handler om, at det er fint med et lejeophold. Det har fået 3,73 procent af stemmerne.

Dernæst er der muligheden om en transfer, som har fået 4,41 procent af stemmerne, og dermed er et farvel på den ene eller den anden måde her i januar noget, som fansene kun står bag med 8,14 procent.

De øvrige 91,86 procent af stemmerne forstår ikke, hvorfor de skal af med Delaney nu.

Her lyder svaret, at man ikke skal lade ham eller nogen andre gå, når man ikke kender til, hvordan andre forstærkninger ser ud for den klemte klub, der er bare to point over nedrykningsstregen i La Liga.

Ikke desto mindre ser det ud til, at han nærmer sig Bundesliga-klubben Hoffenheim. Der er dog et håb for FCK. Læs mere om det her.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE