• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Lars Gram-Hanssen

Skyder Messi-rygte ned: Han skal ikke til Barca

Foto: Getty Images

Ifølge den spanske journalist Guillem Balague vender Lionel Messi ikke tilbage til Barcelona denne sommer.

Af Lars Gram-Hanssen

Andreas Christensen skal ikke sætte næsen op efter at blive holdkammerat med Lionel Messi i næste sæson. 

Både Barcelona-præsident Joan Laporta og cheftræner Xavi har flirtet offentligt med Messi på det seneste, men den argentinske superstjerne vender ikke retur til Barcelona denne sommer. 

Sådan lyder den klare melding i hvert fald fra den spanske journalist Guillem Balague, der i en klumme for BBC skyder Barcelona-rygtet i sænk. 

- Messi ville elske at vende tilbage til stedet, der var hans hjem, siden han som 12-årig forlod Argentina for at forfølge sin fodbolddrøm. Men hans lejr har informeret Barcelona om, at hans beslutning er lige på trapperne, og at de ikke længere kan vente på et tilbud, der endnu ikke er kommet, selvom den catalanske klub havde lovet, at man ville have noget klar på nuværende tidspunkt, skriver Guillem Balague, der også er forfatter til en bog om Lionel Messi. 

Ifølge Balague er Messis førsteprioritet at blive i Europa, men de europæiske tilbud har ikke været attraktive nok for den syvdobbelte Ballon d'Or-vinder. 

Den franske avis L'Equipe bragte tidligere på ugen en historie om, at MLS-klubben Inter Miami kan hente Lionel Messi og derefter udleje argentineren til Barcelona. Denne mulighed er dog ikke i spil, lyder den klare melding fra Guillem Balague. 

Ifølge Guillem Balague handler de positive udmeldinger fra Barcelona om at overbevise omverdenen om, at vil være Messis og La Ligas skyld, når argentineren ikke vender retur til Barcelona. Virkeligheden er nemlig den, at La Ligas Financial Fair Play-regler gør det umuligt at tilbyde Messi en lukrativ kontrakt, skriver den spanske journalist. 

Ifølge Guillem Balague forbereder saudiarabiske embedsfolk sig på Lionel Messis ankomst denne sommer, idet Al Hilal angiveligt har tilbudt argentineren en kæmpekontrakt. Intet er dog endeligt afgjort endnu, lyder det fra Balague.