Video : Tipsbladet
La Liga

Slut med Xavi? Barca-bosser holder møde med tysker

Det lader til, at to af Barcelonas topfolk er taget til London for at tale med Hansi Flick.

Først meldte Xavi ud, at han stoppede til sommer, og så slog han fast, at han havde ombestemt sig. Alligevel lader det til, at arbejdet med at finde en ny cheftræner i FC Barcelona stadig er i gang.

Ifølge blandt andet de spanske medier Sport og COPE er Barcelona-lederne Deco og Bojan Krkic taget til London for at mødes med den tyske træner Hansi Flick og hans agent Pini Zahavi.

Her vil en ansættelse af tyskeren selvsagt være afhængig af, at man i Barca vælger at skille sig af med Xavi, som i denne sæson har været langt efter Real Madrid i den spanske La Liga, ligesom man røg ud i kvartfinalen i Champions League mod PSG.

Endvidere står det klart, at der på mandag er arrangeret et møde mellem Xavi og den sportslige ledelse i den catalanske storklub, hvor man skal have evalueret sæsonen - og finde en afgørelse på trænerfronten.

Det forlyder desuden, at Barca-præsident Joan Laporta mener at have både Hansi Flick og den tidligere spiller Rafa Marquez højere placeret end Xavi, hvis det skulle komme til en udskiftning på den post.

Det menes samtidig, at man har valgt at tage til London for at tage videre til Dublin for at overvære Europa League-finalen og bruge dét som årsag til turen til de britiske øer.

Hansi Flick har tidligere været cheftræner for Bayern München og landstræner for Tyskland. I tiden hos Bayern München vandt han blandt andet Champions League i 2019/20-sæsonen.