Video : Tipsbladet
La Liga

Roma jagter tidligere Superliga-bomber

Det kniber dog med at finde en måde at betale for ham.

Den tidligere FC Midtjylland-spiller Alexander Sørloth leverede i sidste sæson en stor præstation for Villarreal, hvor han scorede 23 mål i La Liga, som gjorde han til den næstmest scorende lige efter en anden FCM'er, nemlig Artem Dovbyk.

Det er noget, som er blevet bemærket rundt om i Europa, skriver det spanske medie Relevo, som peger på, at den italienske storklub AS Roma skulle være ude efter ham.

Hovedstadsklubben fra Støvlelandet skulle allerede have taget kontakt til den spanske klub, men det har indtil videre ikke været muligt for dem at opfylde de krav som Villarreal har til en transfer.

Det bliver dog understreget, at forhandlingerne langt fra er brudt sammen af den grund.

Villarreal-nordmanden har en frikøbsklausul på omkring 280 millioner kroner, og det er også den pris, som de gerne vil tæt på, hvis de skal sælge Sørloth, og det skal Roma nu finde ud af, hvordan de kan komme derop.

Det kan blandt andet være det simple ved at øge buddet, men det kan også handle om at inkludere spillere, ligesom der kan laves forskellige variabler eller bonusser, som kan gøre et bud mere attraktivt.

Samtidig forlyder det, at den spanske klub gerne skal have gennemført et salg denne sommer for at kunne balancere deres regnskab, og det kan ende med at blive Alexander Sørloth, men det behøver det ikke nødvendigvis.

Senest er danske Filip Jørgensen også blevet nævnt som en, der kan være på vej væk.