Video : Tipsbladet
La Liga

Tidligere Barca-profil: Ville spille for Real

Den tidligere Barcelona-spiller Arturo Vidal har ofte haft det svært med Madrid-klubben.

Arturo Vidal, som for nyligt skiftede til Colo-Colo i hjemlandet Chile, har haft en stor karriere i europæisk fodbold, hvor han blandt andet har spillet for Juventus, Bayern München og Barcelona.

Netop sidstnævnte er en vigtig klub at huske på i denne sammenhæng, da han i et interview med TNT Sports Chile blev spurgt til, hvilken klub han gerne ville have spillet for, men ikke gjorde.

- Real Madrid, lød det overraskende fra Vidal.

Med tanke på de to klubbers store rivalisering samt hans egen historie i forhold til Real Madrid, så er det nok ikke lige det, som man havde regnet med ville komme ud af midtbanemotorens mund.

Selv prøvede han i sin Bayern-tid at blive slået ud i kvartfinalen i 2017, hvor han ligeledes fik et rødt kort på Bernabeu, og efterfølgende gik han i krig i mixed zone mod de hvide fra Madrid.

- To mål i offside. Casemiros ikke-udvisning, han skulle have været væk før mig. Når man bliver snydt på den måde, er det alt for meget. Det var meget grimt, fortalte han efterfølgende.

Senere i karrieren hos Flamengo havde han råbt, at de ville knuse Madrid til VM for klubhold, da han selv havde vundet Copa Libertadores. Det lykkedes dog ikke for ham.

I interviewet kom han dog ind på, at den bedste holdkammerat, han havde haft i karrieren var Messi i Barcelona.

Søndag møder Real Madrid og Barcelona hinanden i El Clasico.