Video : Tipsbladet
La Liga

Tidligere SL-spiller er klar til Barca-skifte

Stanislav Lobotka ville ikke have noget imod at skifte væk fra Napoli, fortæller han.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Stanislav Lobotka har været en af de helt store stjerner på det slovakiske landshold ved EM-slutrunden, og midtbanespilleren har da også tidligere gjort sig godt bemærket i den netop overståede sæson.

Blandt andet mod Barcelona i Champions League-ottendedelsfinalen, hvor Xavi efter kampen var ude med rosende ord. Efter søndagens exit ved EM efter nederlaget til England udtalte Lobotka sig om fremtiden til italienske La Gazzetta dello Sport.

- Jeg vil gerne spille i en topklub, men nu er jeg i Napoli, jeg har en kontrakt, og jeg har en 'italiensk familie' der, siger han og tilføjer:

- Hvis jeg fik et tilbud fra en vigtig klub, ville jeg acceptere det, men det ville ikke være et problem at blive, lyder det fra Lobotka.

Når det kommer til særligt Barcelona, så er svaret usædvanligt klart fra ham.

- Jeg fulgte dem, da jeg var barn, med Deco og Ronaldinho. Hvis et tilbud kom, ville jeg gerne tage dertil, fortæller den slovakiske midtbanespiller.

Barcelonas daværende cheftræner Xavi sagde efter en af deres interne kampe, at han synes, at Lobotka er en spiller, som gør en forskel, og som han gerne så på et hold som Barcelona.

Det ser dog ikke ud til, at den catalanske storklub er ude efter midtbanespillere i dette transfervindue.