• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Obaida El-Itr

Tjener kassen: Han vil ikke væk

Foto: Getty Images

Real Madrid vil af med løntunge Eden Hazard, men belgieren foretrækker at blive i klubben, selvom det nok ikke bliver til mange minutter på banen.

Af Obaida El-Itr

Man er ikke helt galt på den, hvis man kalder Eden Hazards tid i Real Madrid for en fiasko. Der var kæmpe forventninger til den belgiske offensivspiller, som blev hentet i Chelsea efter at have været en Premier League-profil i flere sæsoner.

I Spanien har han kæmpet med skader og ikke haft kvaliteten til at spille sig i start 11’eren. I indeværende sæson har kantspilleren blot spillet 392 minutter. Kun Mariano Díaz, Álvaro Odriozola og Jesús Vallejo har spillet færre minutter.

Man kunne forestille sig, at Hazard kigger efter en ny adresse til sommer i jagten på spilletid, men det er ikke tilfældet.

Ifølge spanske AS ønsker den tidligere Chelsea-profil at blive i hovedstadsklubben frem til udgangen af juni næste år, hvor hans kontrakt udløber.

Hazard er den bedst betalte spiller i Real Madrid-truppen. Belgieren tjener årligt 30 millioner euro brutto, svarende til 224 millioner kroner. Den spanske topklub ønsker angiveligt at skippe Hazard videre, men det bliver nok svært at få så velbetalt en spiller til at forlade klubben før kontraktudløb.

I Real Madrid står han noteret for 76 kampe med 7 mål til følge.