Video : Tipsbladet
La Liga

Tre muligheder: Tager Barca-stjerne til England?

En Barcelona-stjerne er interessant for flere Premier League-klubber.

Det er ikke længe siden, at Memphis Depay blev rygtet fra FC Barcelona til Bayern München. 

Men nu bliver den 28-årige fodboldstjerne ligeledes rygtet til England, hvor hele tre Premier League-klubber er interesseret i hollænderen. 

Det skriver Sport. 

Ifølge mediet er det både Arsenal, Everton og Newcastle, som har et godt øje til Memphis Depay. Alle tre klubber ønsker at hente angriberen, når transfervinduet åbner. 

I første omgang skriver Sport ingenting om, hvem af de tre klubber som er favorit til at hente Barcelona-stjernen, hvis en transfer kommer på tale. 

Og der bliver heller ikke nævnt, hvor meget Barcelona ønsker for Memphis Depay, hvis han skal have lov til at finde en ny arbejdsgiver. 

Den enorme La Liga-klub skulle dog foretrække at sende den tidligere Lyon- og Manchester United-stjerne til Bundesligaen. 

Årsagen er, at Barcelona på den måde håber at kunne presse prisen på Robert Lewandowski ned, hvis Bayern München får noget den anden vej. 

Den polske målmaskine forlænger nemlig ikke sin kontrakt i Tyskland, og Barcelona er lige nu favoritter til at hente ham til sommer. 

Storklubben med hjemmebane på Camp Nou vil dog ikke betale mere end cirka 260 millioner danske kroner for Robert Lewandowski.