La Liga Anders Dehn

Var fuld til træning i Real Madrid

Foto: Getty Images

Den tidligere Real Madrid-spiller Cicinho har i årtier haft et alkoholproblem. Det betød blandt andet, at han nogle gange var beruset, når han kom til træning.

Af Anders Dehn

Lige siden sine tidlige teenageår har den tidligere Real Madrid- og AS Roma-spiller Cicinho haft et problematisk forhold til alkohol. Det var så slemt, da han var aktiv, at han somme tider var fuld til træning.

Det fortæller han ifølge Football Italia til den brasilianske tv-kanal EPTV. 

- Hvis du spørger mig, om jeg trænede fuld i Real, så ja. Jeg drak kaffe for at skjule min ånde, og jeg badede mig selv i parfume, siger Cicinho.

Han fortæller også, at han end ikke behøvede at bekymre sig om at bruge mange penge på alkohol. Som professionel fodboldspiller fik han ofte bare en omgang af andre.

Cicinho kom til Real Madrid i januar 2006 og skiftede halvandet år senere videre til Roma. Han spillede også for en række klubber hjemme i Brasilien, for Villarreal og Sivasspor samt 15 kampe for sit land.

Han døjede dog også en del med skader, og især efter sin anden alvorlige knæskade tog alkoholproblemerne til.

- Jeg begyndte at drikke efter træning. Jeg trænede med fysioterapeuten, jeg tog hjem klokken 14-14-30, og så stoppede jeg først med at drikke klokken 4. Hver gang jeg mødte fuld op i Roma, mistede direktørerne mere tro på mig.

Nu 41-årig Cicinho har tidligere fortalt, at han røg to pakker cigaretter om dagen, at han formentlig også ville have taget stoffer, hvis det ikke var for dopingtestene i fodbold, og at han har kæmpet med depression.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.