Video : Tipsbladet
La Liga

Brandvarm Braithwaite belønnes efter fantommåned

Martin Braithwaite er flyvende i øjeblikket, og det bliver der også lagt mærke til i Spanien.

Espanyol er i øjeblikket i gang med en storoffensiv, som skal sikre en retur til det bedste selskab i Spanien, og i front for den offensiv befinder Martin Braithwaite sig. 

I 2024 har han hamret mål ind for sjov: Hele otte gange har han fundet netmaskerne inden lørdagens hjemmekamp mod Huesca. Held og lykke med at stoppe ham...

I februar var Braithwaite flyvende, hvilket fem mål i fire kampe vidnede om, og nu er han også blevet hædret for sin fine formkurve. Således er han blevet kåret som månedens spiller i ligaen. Det oplyser ligaforbundet på sin hjemmeside.

Martin Braithwaite er altså i kanonform, og det er et rigtig godt tidspunkt at være det på. Ikke nok med at det vil være en stor succes for ham at hjælpe Espanyol med at rykke op, så holder han ligeledes sit navn brandvarmt. Både på den europæiske fodboldscene, hvor der utvivlsomt er mange klubber, som kan bruge en angriber med mål i støvlerne, men også på landsholdsfronten, hvor Braithwaite skal overbevise Kasper Hjulmand om at komme tilbage i varmen igen, efter at han ikke har været udtaget de seneste gange. 

En landsholdsudtagelse vil betyde en hel del for Martin Braithwaite, som i sidste uge gav et eksklusivt interview til Tipsbladet, hvor han netop fortalte om sine landsholdsdrømme.

- Det vil betyde helt vildt meget for mig, hvis jeg er med denne gang. Jeg har altid været taknemmelig over at være på landsholdet og sat pris på det, men det er sådan, at når du har været ude og kommer med igen, så vil du sætte større pris på det. For jeg har altid været med, fra jeg fik debut, så det er første gang, at jeg prøver ikke at være med, og det er specielt, sagde han blandt andet. Læs hele interviewet her.

Det kræver, at han præsterer, og det må man sige, at han gør som suveræn ligatopscorer.