• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Oliver Okstrøm

Xavi om Messi-retur: Kommer an på hans hensigter

Foto: Getty Images

Xavi holder heller ikke tilbage, at han er venner med den argentinske stjerne.

Af Oliver Okstrøm

Lionel Messis tid i Paris Saint Germain nærmer sig sin ende. Efter to sæsoner i den franske hovedstadsklub udløber kontrakten, og det er dermed helt åbent, hvad der venter for den argentinske stjernespiller.

En mulighed har været Al Hilal i Saudi Arabien, mens også hans tidligere klub Barcelona har været nævnt. I sidstnævnte klub fortæller cheftræner Xavi Hernandez, at det handler om, hvad Messi vil.

- Det er oppe i luften, og det kommer an på mange ting. Jeg kan ikke sige meget mere. Det er en spektakulær fodboldspiller. Jeg er venner med ham, og vi kommer til at se, hvis det sker eller ej, siger han og fortsætter:

- Det handler meget om hans hensigter, lyder det fra Xavi til den catalanske sportsavis Sport i forbindelse med Barcelonas pressemøde forud for kampen mod Valladolid.

Selv spillede Xavi sammen med Messi i 11 sæsoner mellem 2004 og 2015, hvor de vandt stribevis af trofæer sammen i Barcelona. 

Der bliver desuden peget på fra førnævnte avis' side, at Barcelona-træneren ikke kan skjule, at han gerne vil have Messi tilbage til klubben. Han er dog klar over, at det kan være svært at få gennemført den operation, som de kalder det.

De økonomiske regler i spansk fodbold betyder nemlig, at de vil få svært ved at registrere Messi i deres trup. Det kan et salg af danske Andreas Christensen dog hjælpe på. Læs mere om det her.