Foto: Alamy
Landshold

Hjulmand har besøgt Jesper Lindstrøm i påsken

Kasper Hjulmand var en tur sydpå i påskeferien, hvor han besøgte frasorterede Lindstrøm.

Den danske offensivspiller Jesper Lindstrøm skiftede i begyndelsen af denne sæson til de italienske mestre fra Napoli. Det har dog langt fra været som håbet for ham, da spilletiden har været meget sparsom.

Senest fik det også betydning i forhold til landsholdet, da han ikke blev udtaget til de to testkampe mod Schweiz og Færøerne. Det lader dog til, at han ikke helt er ude af billedet til EM for landstræner Kasper Hjulmand.

Den italienske sportsavis Corriere dello Sport kan nemlig fortælle, at Hjulmand var på påske-besøg i Napoli.

Her forlyder det, at der var en gæst på klubbens træningsanlæg i Castel Volturno, hvor der bliver peget på, at landstræneren talte med Lindstrøm, og at det sandsynligvis omhandlede den kommende slutrunde til sommer.

Derudover overværede Hjulmand Napoli-træningen og havde en samtale med Napoli-cheftræner Calzona, som foruden at stå i spidsen for den syditalienske storklub også er landstræner for Slovakiet, der ligeledes skal til EM.

I den seneste landsholdssamling blev Gustav Isaksen endvidere efterudtaget foran Lindstrøm, som ellers har 16 landskampe.

Samlet er et blevet til 27 kampe for Lindstrøm for napolitanerne, hvoraf det meget ofte har været som indskifter. 

Blandt andet i Champions League-kampen mod Barcelona, hvor han fik muligheden for at score et vigtigt mål, men misbrugte. Det kan ses i videoen øverst i artiklen.